Редактор: e-mail: Кадър БТВНе влязохме в парламента, защото решихме да се явим

...
Редактор: e-mail: Кадър БТВНе влязохме в парламента, защото решихме да се явим
Коментари Харесай

Каракачанов: Няма да има предсрочни избори, никоя партия не желае служебно правителство, назначено от Радев

Редактор: 

e-mail: 

Кадър БТВ

Не влязохме в Народното събрание, тъй като взехме решение да се явим на избори сами, не с обединения да оцеляваме. Една неприятна дума не казахме за нашите съперници. По-добре е да оставиш с една положителна акция един спомен, какво си приключил в Народното събрание, какво си приключил като министър. Не скърбя, че не се явихме с НФСБ на изборите. Благодаря на тези 117 000 българи, които гласоподаваха за Вътрешна македонска революционна организация, малко не доближи да съберем 4 %.

Това съобщи Красимир Каракачанов в " Лице в лице " по бТВ.

Няма да има предварителни избори, никоя партия не желае служебно държавно управление, назначено от президента Радев. Според мен ще има държавно управление, тъй като се намираме в икономическа рецесия повече от една година, уповавам се партиите в Народното събрание да проявят политическа отговорност. Румен Радев е мощна кандидатура за за нов президент, на този стадий Вътрешна македонска революционна организация няма да го поддържа. Към днешна дата аз не бих се кандидатирал за президент, сподели още Красимир Каракачанов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР